Historia e grupit tonë gjatë viteve

Grupi C.A.G. është themeluar, nga një grup profesionistësh në këtë sektor, në shkurt të vitit 1988, duke u rritur gjithnjë e më tepër ndër vite, deri sa krijuan të tanishmen Shoqëri me aksione C.A.G. Chemical s.p.a., me një Kapital të përgjithshëm, të derdhur , prej € 420.000,00.

Shoqëria prodhon, në uzinën e saj në Itali, prodhime kimike për pishina dhe për hidromasazhe, duke i tregtuar tek ndërtuesit dhe mirëmbajtësit e pishinave, tek pikat që shesin prodhime apostafat për pishina, ndërrmarje bujqësore, dyqane që shërbejnë prodhime për vetëshërbime, dyqane që shesin pajisje për ambjentet e jashtëme, për lulishte, bujqësore, për qendra me prodhime druri, nëpërmjet një rrjeti... Vazhdoj

CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical